2011. augusztus 15., hétfő

Teljesen idegen - FILM

Aki ismer, tudja, hogy egyáltalán nem nézek sem tévét, sem filmeket. De van a neten néhány film, amit láttam és jó szívvel ajánlok. Ez az egyik.

Egy nő, aki ügyvédként dolgozik, meghívót kap egy drága étterembe. Aláírás: Jézus Krisztus. Hitetlenkedve,de elmegy. Olyan kérdésekre kapunk választ mint vallásosság, humanizmus, megigazulás, örök élet, pokol, mennyország, iszlám, hinduizmus…

Nikki egy ügyvédnő (játszotta Pamela Brumley) kap egy vacsora meghívást. Az estét férje a barátaival szándékozza eltölteni, annak ellenére, hogy ez a nap kiváló lenne egy közös programra. Úgy véli, hogy férje meggondolta magát és ez a meghívás valóban tőle ered, mert úgy érzi, cserben hagyná péntek este. Nikki ebben a tudatban fogadja el a meghívást.. Amikor megérkezik az étteremben azt látja, hogy egy ismeretlen jól öltözött férfi várja, aki azt állítja, hogy ő Jézus Krisztus. Eleinte azt hiszi, hogy ez egy vicc, és és nem akar maradni, végül úgy dönt, hogy mégis marad. Folytatódik a történet, magyarázatot kap a különböző vallásokra és nagyon érdekes beszélgetésnek lehetünk tanúi.
Választ kapunk Istenről, Jézusról, a Teremtőről és a teremtésről, Isten szeretetéről, a keresztről, és más vallásokról és a bűnről amely elválasztó falként áll Isten és ember között.
Hallunk a keresztény családról, a biblia igazságáról. Elénk tárul az örök élet, amely a Mennyország, vagy a pokol, és ami a legfontosabb, megismerjük Isten szándékát, hogy visszaállítsa a kapcsolatot népével..

Ez a film úgy mutatja be Jézus Krisztust, mint egy nagyon személyes, szerető Megváltót, de ugyanakkor egyértelművé teszi istenségét és mindenhatóságát.

INNEN LETÖLTHETŐ:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése