2011. június 29., szerda

Tisztaság, mint drágakő


Smaragd, drágakő. a drágakő mindig érték.
Érték a tisztaság is? IGEN, most a XXI. században óriási értéke van a tisztaságnak! Amikor az embereknek annyira fontos a szexualitás... Az ember azt képzeli, hogy okosabb Istennél, és szabadon teheti azt, amihez éppen kedve van. Csak nem számol a következményeivel...
Igen, szabad akaratot kaptunk, de minden tettünkért felelősek vagyunk!
Istentől azért kaptuk a parancsokat (nem tanácsokat!), hogy azokat kövessük! Mert Ő az egyedüli, aki tudja, h nekünk hosszútávon mi a jó! Ő máshogy gondolkozik, mint mi, emberek. Bízzunk benne! Ne a magunk feje után menjünk, mert közel nem biztos, hogy valóban helyesen látjuk a dolgainkat!
Amiről azt gondolom, h ez most JÓ, nem biztos, h hosszútávon is az!

Akárki akármit mond, ír, saját magam jöttem rá, hogy a tisztaságunkat nem érdemes eljátszani, csúnya szóval elhasználni! Isten sokkal-sokkal jobbat ad, mint amit mi gondolnánk!
Nem érdemes a pillanatnak élni, ami úgyis elmúlik! A szexualitás annyira erős kötődést, köteléket hoz létre két ember között, aminek csakis a házasságban van helye! Isten szépnek, jónak alkotta, ki van ez találva rendesen ... :-)

Nem szeretném itt most lemásolni a biztos út blogot, hiszen abban van minden fontos infó ezzel kapcsolatban. Inkább személyes tapasztalatokon alapulna, amit írok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése